Rakas poikani siellä jossain!

Ei mene päivääkään ettenkö olisi ikävöinyt sinua. Olisit jo yli seitsemän kuukautta vanha, äidin ja isän rakas. Niin monta kertaa kesän aikana olen kuvitellut sinut seuraamme piknikille, köllöttelemään viereemme viltille puun alle. Kyyneleet valuen olen katsellut perheitä, jotka työntelevät rattaissa pikkuisiaan hellehatuissa. Toimme isäsi kanssa kesälomamatkaltamme sinulle tuliaisiksi simpukankuoria haudalle. Ei auta vaikka kulkisin miten kauas, ikävä ja suru eivät katoa. Afrikankin auringon alla olit puheissamme joka päivä. Ostin matkalta kauniin kaulakorun, jossa roikkuvat pienet enkelinsiivet. Elät ikuisesti sydämessäni. 

Tiedätkö, toivomme isäsi kanssa kovasti sinulle pientä siskoa tai veljeä. Ei sisarusta sinne taivaaseen vaan tänne meidän maailmaamme. Kukaan ei ikinä korvaa sinua, olet aina ja ikuisesti esikoispoikamme. Toivomme sinulle sisarusta.

Rakastan sinua ja ajattelen sinua päivittäin. Kuvittelen sinut edelleen syliini, silitän kuvista tukkaasi. Enkä vieläkään ole löytänyt mitään selitystä miksi emme saaneet sinua pitää. Enkä kai koskaan löydäkään. Kiitos että olit totta edes pienen hetken ja teit minusta äidin.

Äitisi